SUNSET GLOBAL

qui som...

Som una Consultora amb més de 9 anys d'experiència en el sector i més de 3000 clients actius.

Sunset Global es va crear a causa de les necessitats del mercat en dos aspectes fonamentals com són l'atenció al client personalitzada i l'estalvi en els costos.

La principal activitat de l'empresa es basa en la comercialització d'energia per a les empreses.

La nostra principal funció és la de ser un partner global dels nostres clients. Som especialistes en estalvi de costos fixos i realització de projectes encaminats a augmentar les vendes dels nostres clients.

Tenim una clara vocació comercial i de serveis als nostres clients i creiem en la qualitat i fidelització com a nostra principal eina de negoci.

EL NOSTRE EQUIP PARTICIPA en la creació de metodologies de treball i s'implica en el desenvolupament de l'empresa. El nostre personal no solament creu en el projecte sinó que participa activament en ell.

TREBALL EN EQUIP. Sunset és el resultat de la suma de tots els seus recursos humans.

DIFERENCIAR-NOS. Sabem que hem de ser diferents per poder oferir-li als nostres clients serveis i productes únics. Si fem el mateix que els altres solament podrem oferir el mateix de sempre.

CREIEM EN LA NOSTRA FILOSOFIA D'empresa i la mantenim davant qualsevol situació.

QUALITAT EN VENDA. En l'entorn actual entenem que l'única possibilitat d'èxit és oferir més qualitat en la venda a menor preu. Els clients valoren la sinceritat que els brindem en tots els sentits. Sunsetglobal sap cuidar als seus clients, els nostres clients seran el nostre principal argument.

COMPETITIVITAT. Treballem constantment per millorar la nostra forma de treballar i de ser competitius. Avui dia no és una opció, és una necessitat.

PROXIMITAT. Els nostres clients senten que treballen amb persones, no amb processos densos o de forma impersonal. Si coneixem i cuidem al nostre client li coneixerem i podrem oferir-li solucions Sunset.